EVDEMA DU&KA SOPRANO

KATEGORİLER

Vitale

Vitale Cool Ahşap Sandalye Kahverengi MS.SET23-S

Stok Kodu MS.SET23-S
Ürün Barkod 8680903190125

Online Satın Al

Bir EVDEMA markası olan EVDEİMAJ sitesinden istediğiniz ürün için online olarak alışveriş yapın

ŞİMDİ ALIŞVERİŞ YAPIN >

Vitale Cool Ahşap Sandalye Kahverengi MS.SET23-S, zarif tasarımı ve kaliteli malzemeleriyle dikkat çeken bir üründür. Her türlü iç mekana şıklık katan bu sandalye, kullanıcıların konforlu bir oturma deneyimi yaşamasını sağlar.

Ürün, dayanıklı ahşap malzeme kullanılarak üretilmiştir. Bu sayede uzun yıllar boyunca herhangi bir deformasyon yaşamadan kullanım sağlar. Ahşabın doğal dokusu ve kahverengi rengi, her türlü dekorasyon tarzına uyum sağlar ve alanlara sıcak bir atmosfer katar.

Sandalye, ergonomik bir tasarıma sahiptir. Bel ve sırt desteği sayesinde uzun süreli oturmalarda bile rahatlık sağlar. Aynı zamanda geniş ve ferah oturma alanıyla kullanıcılara hareket özgürlüğü sunar.

Vitale Cool Ahşap Sandalye Kahverengi, aynı zamanda kolay temizlenebilir özelliklere sahiptir. Sadece nemli bir bezle silinerek kolaylıkla lekelerden arındırılabilir. Bu özellik, ürünün hijyenik ve kullanışlı olmasını sağlar.

Sandalye, bir set halinde sunulmaktadır. Bu sayede aynı tasarıma sahip birden fazla sandalyeyi kullanıcılar bir arada kullanabilir ve istedikleri kadar kapasite oluşturabilirler.

Vitale Cool Ahşap Sandalye Kahverengi MS.SET23-S, estetik tasarımı, dayanıklı yapısı ve konforlu oturma deneyimiyle evler, restoranlar, ofisler ve kafe gibi mekanlarda tercih edilen bir üründür. Hem modern hem de klasik tarza sahip olan bu sandalyeler, kullanıcıların beğenisini kazanmaktadır.
SandalyeMalzemeRenk
Genişlik: 49 cmGövde Malzemesi: Rubber Wood AğaçGövde Rengi: -
Derinlik: 60 cmAyak Malzemesi: Rubber Wood AğaçAyak Rengi: Kahve
Oturum Yüksekliği: 43-47 cmDöşeme Malzemesi: Deri DöşemeDöşeme Rengi: Kahve
Yükseklik: 98 cm
Ağırlık: 6 kg
Benzer Ürünler